luni, 27 februarie 2012

Friendship


Unii ar intreba "De ce avem nevoie de prieteni? Tot noi trebuie sa ne rezolvam problemele, tot noi trebuie sa luam decizii. In plus, noi stim cel mai bine ce gandim si ce simtim." Adevarat, doar ca prietenii fac toate aceste lucruri mai usoare. Sa stii ca cineva e langa tine sa te sprijine cand ai nevoie, sa-ti dea un sfat cand nu stii ce sa faci sau sa-ti ofere umarul lui cand simti ca nu-ti poti tine capul pe proprii tai umeri... e cel mai bun lucru care ti se poate intampla. Daca ai prieteni adevarati alaturi, poti trece mai usor peste orice. Da, fiecare are viata lui, dar nu inseamna ca trebuie sa o infruntam singuri. Imi amintesc citatul ala: "Live, don't just exist!" Si e atat de adevarat! De ce sa lasam viata sa treaca pe langa noi cand putem sa ne bucuram de ea? Si ce?! O sa ne bucuram singuri de viata? De ce sa nu avem prieteni cu care sa impartasim bucuriile? Prieteni care sa zambeasca cu noi sau sa planga cu noi; sa ne incurajeze, sa ne tina in brate, sa ne asigure ca va fii bine, sa ne faca sa radem, sa ne asculte, sa ne protejeze si mai ales, sa ne faca sa simtim ca nu suntem singuri si ca cineva ne iubeste.
Sincer, eu nu stiu ce as fi facut fara prietenii mei... Si le multumesc tuturor care mi-au fost alaturi si care m-au facut vreodata sa zambesc.

Un comentariu:

  1. Fiind primul care posteaza un comentariu aici trebuie sa spun ca da...prietenii sunt pietre de temelie importante in fundatia vietii unui om...toate trebuie alese cu grija...si plasate fiecare in locul ei...cu o fundatie solida...nici cel mai puternic vant nu o poate clinti...continua sa scrii in continuare si succes cu fundatia ta

    RăspundețiȘtergere