duminică, 6 mai 2012

Autocaracterizare

Tema la romana:
Eu si persoana mea
Ma cunosc de cand eram cat o franzela in bratele mamei, desi nu mai am amintiri din acea perioada. Am aflat ca ma numesc Adina si momentan am 16 ani si vreo doua luni. M-am nascut si locuiesc in frumosul oras Cluj-Napoca.
Sunt o persoana mica de statura, dar nu foarte mica, am ochi caprui si parul saten inchis, deocamdata destul de scurt. Obisnuiam sa il am lung si foarte drept, dar am facut prostia sa-l tund.
Aspectele morale sunt variate, iar asta pentru ca am o personalitate schimbatoare. De obicei sunt optimista, nepasatoare, foarte lenesa, dar cu chef de distractie. Ma consider sociabila, prietenoasa si amuzanta. Nu ma enervez foarte usor, dar cand sunt nervoasa ma irita orice lucru marunt care nu imi convine. Am idei bune, dar majoritatea nu le pun in practica din cauza lipsei de ambitie. Pe de alta parte, daca vreau sa fac ceva ce imi place, nu ma dau batuta pana nu imi reuseste.
Uneori sunt foarte visatoare si consider ca am si o latura artistica; ador sa pictez, si sa desenez; imi place poezia, fotografia, literatura horror, SF, romanele de dragoste, muzica rock si clasica. Desi sunt lenesa, imi place sportul, in special tenisul si fotbalul. Pot sa fiu foarte vesela si dinamica daca ma simt in largul meu, insa cand sunt suparata devin introvertita si irascibila.
Asta sunt eu. Incerc sa pretuiesc lucrurile marunte si momentele frumoase. Incerc sa depasesc toate problemele acestei vieti si sa-mi urmez motto-ul: "Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima."


P.S.: E facuta in graba. Cine acorda atata atentie temei la romana? Totusi, cum e singura mea autocaracterizare, m-am gandit sa o postez si aici. :)

2 comentarii: